zondag 5 augustus 2007

Dag 9: excursie's




Een dag vol excursie's staat voor de boeg. Eerst naar een tempel en daarna naar een soort natuurpark. Ook zijn we nog naar een theehuis geweest. Al met al erg leuk maar het was veel te warm voor ons een voor Esmee. Ze was helemaal uit haar ritme zodat we haar 's avonds niet in slaap kregen. Wat een drama!
We hebben wel een paar prachtige foto's van Esmee kunnen maken (zie hierboven). Ik heb er natuurlijk nog veel meer maar alles werkt hier zo traag dat het niet te doen is om alles eropte zetten. (Arielle, dat hoedje is van Meike, staat leuk he?!!)


3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat toevallig, je bent op dit moment bezig met het plaatsen van de foto's en je verhaal!
Het staat haar perfect! Wat een knappe meid zeg.
Enne, de foto's kom ik over een paar maanden weleens bewonderen. Deze foto's zijn gewoon prachtig en het zijn er genoeg!

Groetjes Arielle

Anoniem zei

Geweldig eindelijk weer een update van jullie!! Wat een mooie meid hebben jullie toch zeg, geniet er maar lekker van! Volgens mij heeft ze ontzettend leuke schoentjes aan onder dat groene broekje.... je kunt nog net iets van een bandje over voet zien zitten :-).

Liefs Anja & Edwin

Anoniem zei

hoi, Marco, Corine en ESMEE!!!!

Wij hebben alles vanaf Tenerife in de gaten gehouden en wat een poepie is Esmee zeg!!
Zo te zien heeft Levy en wéér een vriendin bij!! We hopen dat jullie goed van elkaar kunnen genieten en misschien tot snel!!

Groetjes Vince, Bica en Levy.