zondag 5 augustus 2007

Dag 10: weer een excursie

Na de avond van gisteren hadden we eigenlijk niet zoveel zin om weer een excursie te maken maar toch hebben we het maar gedaan. Het was maar een halve dag dus dan kon ze mooi 's middags naar bed. We hebben wederom een tempel bezocht en daarna hebben we heerlijk gegeten. Op dit moment ligt ze lekker te tukken dus dan kan mamma het thuisfront even op de hoogte houden.. Ik denk dat we vanmiddag maar weer lekker gaan zwemmen want het is weer erg warm. De komende dagen hebben we geen verplichtingen dus kunnen we lekker van elkaar genieten.....

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi, Marco,Corine en Esmee

Hebben al jullie dagen en foto's gelezen en gezien.Vinden het prachtig wat jullie allemaal doen en de foto's zijn heel mooi blijf ervan genieten.

Opa en Oma de Bruijn

Anoniem zei

Hallo alledrie!
ook wij checken regelmatig of er nog nieuws van jullie is. Wat een emotionele dagen hebben jullie gehad. Geen wonder dat zo'n frutje dan niet in slaap kan komen. Groot gelijk dat je het rustig aan doet. Geniet nog lekker, dan genieten wij (met een kopje koffie erbij) mee.
liefs W&P

Anoniem zei

Hoi Marco, Corine en Esmee,

Wat bijzonder hè om de plek te zien waar Esmee de eerste tijd van haar jonge leventje heeft doorgebracht. Als je jullie verhaal leest komt alles van 2 jaar geleden weer bij ons boven. Geniet lekker van elkaar en van het prachtige China.
Tot een volgend berichtje.

Groetjes van Marcel, Susan en Yue-Lin van de Laar.

Anoniem zei

Wat een leuke foto's! Jullie hebben wel een druk schema hoor - ik kan me voorstellen dat je naar de middagtukkies uitkijkt. Hopelijk de volgende dagen wat meer rust en tijd voor elkaar.

Lieve groet, Ellen

judith_1974 zei

Wat geweldig om alles vanaf hier te lezen. Het zoek ana het kindertehuis lijkt me een hele bijzondere ervaring. Ik hoop dat wij die kans ook krijgen, maar ben er bang voor.
Nog een weekje en dan zijn jullie er al bijna weer, wat gaat het toch snel. geniet nog lekker daar in het heerlijke China!!

Groetjes Frits, Judith en Yinte

Anoniem zei

Hallo lieve allemaal,

Wij dachten dat de weblog niet meer gebruikt werd, dus keken we steeds op de website, waar echter niets meer op stond. Gelukkig dacht ik, ik kijk toch nog maar eens even op de weblog, je weet het maar nooit. Wat geweldig om te zien en te lezen en wat is Esmee een dotje! Ik werd zelf achter de computer al emotioneel, laat staan hoe het julie is vergaan! Jullie zien er supergelukkig uit en dat gunnen we jullie enorm! Ze ziet er harstikke lief en vrolijk uit, super.

Heel veel liefs en groetjes,

Corne en Helmi

Anoniem zei

Ha die Marco,Corine en Esmee,

Wij zijn zo benieuwd hoe het met jullie gaat. Minimaal twee keer per dag word er ingelogd op jullie site. Daarna naar de sites van jullie reisgenoten waar jullie ook wel eens op prachtige foto's te vinden zijn. Nog even en jullie zijn als gezinnetje weer terug. Wat zal dat een heerlijk gevoel zijn. Geniet nog even en tot horens.

Liefs van Walter en Nancy