dinsdag 14 augustus 2007

Dag 19: Nog 1 dagje!!!!!!



Ik ben er klaar voor!!!!!!!!!!!!!

Zoals je kunt zien is Esmee er helemaal klaar voor!! Eindelijk is dan de een na laatste dag van onze reis naar China aangebroken, gelukkig, want we waren het alle 3 erg beu. Vandaag hebben we de laatste boodschappen gedaan en alle koffers ingepakt. Dat ging een stuk makkelijker dan de laatste keer! Met die extra koffer is het heel wat makkelijker..... (En we mochten nu toch 70 kilo meenemen ipv 40 kilo dus...) Na ons middagdutje (houden we erin in Nederland) zijn we voor de laatste keer gaan eten bij ons vaste restaurant waar we weer flink verwend zijn met allerlei lekkernijen. De kok heeft de afgelopen dagen goed zijn best gedaan!! Dat zullen we wel missen in Nederland!
Het was een fantastische reis, we hebben een heerlijke meid maar we zijn ontzettend blij dat we morgen naar huis kunnen. China zal altijd in onze gedachten zijn en een plekje in ons hart hebben, zeker met zo'n prachtige dochter!
We willen vanuit Beijing iedereen die met ons meegeleeft heeft van harte bedanken, jullie berichten hebben we met plezier gelezen, we zullen ze zeker bewaren voor Esmee! Bedankt voor al jullie steun en voor sommigen van jullie: TOT MORGEN!!!!!!!!!


Liefs, Marco, Corine en Esmee



11 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Marco, Corine en Esmee,
We hebben jullie gevolgd hoor de afgelopen weken. Wat een ontzettende mooie ervaringen hebben jullie opgedaan. En wat een schatje zeg jullie kleine meid.
Veel succes op jullie terugreis.
Groetjes Saskia en Marcel

Anoniem zei

Een hele goede reis toegewenst!

Groetjes Martijn, Arielle, Kevin en Meike van Trigt

Anoniem zei

EINDELIJK!!!!!!!!!!!!
Weer lekker naar huis, maar nu met z'n drieën. Wat zal dat een heerlijk gevoel zijn. Esmee wil zo te zien ook graag naar huis.
Fijne vlucht en tot snel!!
Dikke kus van Kaat

Anoniem zei

Hoi lieve familie de Bruijn,

Jullie brengen wel een pracht-exemplaar mee naar huis hoor !!
Ik wens jullie dan ook een rustige vlucht naar huis toe en geniet van je thuiskomst met z'n drietjes.
Tot snel.

Liefs van ons

Anoniem zei

Hallo!! Wat is ze toch een lekker jong hè. Echt super! Fijn dat we toch van alles over jullie reis konden lezen. Ik wens jullie heel veel plezier met z'n drietjes en we spreken elkaar weer!!
dikke kussen van Nadika, Dave en Isa.

Anoniem zei

Hoi Corine, Marco en Esmee,

Wij hebben genoten van jullie reisverslag.
Natuurlijk gaan we morgen het nieuwe via-vriendinnetje van Jason, Liv verwelkomen maar we zijn ook benieuwd naar dat lieve meisje Esmee.

Veel geluk!

Groetjes,
Stein, Ingrid en Jason (uit USA) van Vliet

Unknown zei

Hallo Corine, Marco en Esmee,

We hebben met z'n allen regelmatig gekeken op jullie site en dan kwamen er veel oohs en aahs als er weer een nieuwe foto van Esmee op stond.Wat een leuke foto's en wat een lieverd is het toch. Een hele fijne thuiskomst. En geniet lekker met z'n drietjes. Groetjes van Karel, Marlou, Coert en Ada.

Anoniem zei

Ze is om op te vreten!!!!! Daarmee is eigenlijk alles al gezegd! We zullen ons morgen wel ff in moeten houden om d'r niet gelijk te gaan knuffelen, want dat roept ze wel gelijk op! We zijn al druk aan het aftellen hier en hebben het de laatste dagen over niets anders meer. Echt mooi om jullie als papa en mama te zien...We wensen jullie een hele fijne, rustige reis terug en tot morgen. Liefs van alle Bonthjes uit Drunen

Anoniem zei

als ik dit schrijf zitten jullie al heerlijk (?) in het vliegtuig. Hoop op een hartverwarmende ontvangst en heeel veeeel tijd om thuis te gaan genieten. Liefs, Wim en Patrice en de kids

Anoniem zei

Hoi Corine en Marco en Esmee,

Welkom Thuis!!! Jullie bijzondere reis zit er op. Het was een genot om jullie belevenissen te lezen en te zien. Geniet de komende tijd van elkaar, en een hele dikke pakkerd voor jullie schat Esmee!

Veel geluk als gezinnetje!
Marc en Eva en Joris

Anoniem zei

waarom niet:)