vrijdag 17 augustus 2007

Dag 20: De reis naar HUIS!!!!

Mooi hoor, die vliegtuigen!

Mama was een beetje moe, Esmee vond het prachtig...

Wat een mooie Nijntje!


Mooi he, die slingers!

Eindelijk is dan de dag aangebroken dat we naar huis mogen!!! Super, hier hebben we zo lang naar uitgekeken! De laatste dingen nog snel even opgeruimd en dan vlug naar beneden om uit te checken. Om 11.00 uur zaten we beneden in de lobby en kregen we van Julie (onze begeleidster in Beijing) het stapeltje gelegaliseerde documenten en Esmee's paspoort (met visum!) weer terug. Alles was ok ( had er op dat moment nog iets veranderd kunnen worden??) en toen we compleet waren, zijn we op weg gegaan naar het vliegveld. We vertrokken om 14.40 uur dus we hadden nog mooi even de tijd om de dames en meneer eten te geven. We waren blij dat we door alle controles en hectiek van de luchthaven in Beijing nog even op ons gemak konden gaan zitten. Helaas bleek (toen we al in het vliegtuig zaten) dat we 40 min vertraging hadden, er was een file op de landingsbaan..... zucht, kon er ook nog wel bij. Goed chagerijnig (we hadden een stel luidruchtige Nederlanders (!) aan boord, naast ons zelfs!) zijn we aan de vlucht begonnen. Esmee sliep al voordat we opstegen dus dat was wel lekker. Helaas werd ze na een 1 1/2 uur weer wakker en was ze behoorlijk actief dus dat ging leuk worden! Na nog een hazeslaapje van Esmee op het einde van de vlucht vond ze het echt niet leuk dat ze midden in de nacht nog steeds op reis was dus ze heeft het laatste uur van de vlucht alleen maar gehuild en gejammerd. Kan het me ook helemaal voorstellen van zo'n kleintje. We hadden het zelf al niet makkelijk laat staan Esmee... Gelukkig maakte de aankomst op Schiphol alles weer goed! Wat waren we blij dat we eindelijk weer thuis waren! Toen we in de rij stonden voor de paspoortcontrole zagen we al een spandoek en enthousiast zwaaiende mensen staan. En die rij schoot maar niet op...... Gelukkig ging er ook nog een andere balie open en konden we dan eindelijk doorlopen. Marco ging de koffers halen en Esmee en ik gingen naar het bekende raam om iedereen mee te laten genieten van onze prachtige meid! Wat een ervaring om daar te staan, iedereen wil graag een glimp opvangen..... Echt super!! Esmee keek eerst even de kat uit de boom en daarna vond ze het prachtig! Helaas lieten de koffers flink lang op zich wachten dus iedereen moest we even geduld hebben. Maar uiteindelijk zijn we dan door "de deur" gegaan waar we geweldig ontvangen zijn! Iedereen stond er, echt helemaal geweldig! Wat een drukte maar wat een moment ook om nooit te vergeten (alweer een!). Wij willen dan ook iedereen van harte bedanken voor dit warme onthaal! BEDANKT, HET WAS GEWELDIG!!!!
Eenmaal in waalwijk aangekomen was het hele huis versierd met slingers, ballonnen en natuurlijk ons aankomstbord. Ook binnen hadden ze goed hun best gedaan! Moe maar erg gelukkig vielen we om een uurtje of 12 (Nederlandse tijd, voor ons was het alweer bijna een nieuwe dag) lekker in slaap......... Esmee slaapt eindelijk in haar eigen bedje............

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh wat mooi dat jullie dit alweer zo snel hierop gezet hebben! Ik heb tranen in mijn ogen bij het verhaal over de terugreis en aankomst op Schiphol! Ik weet dat een paar van mijn Freya-dinnetjes er waren omdat een ander Freya-dinnetje vertrok naar China om hun zoontje op te halen en omdat vrienden van weer een ander Freya-dinnetje terugkwamen (Rob & Leonie met Liv). Heel veel geluk in jullie eigen huisje! Esmee inderdaad eindelijk in haar eigen bedje.

Liefs Anja & Edwin

Anoniem zei

Welkom thuis! Over een paar weken (als alles weer een beetje rustiger is voor jullie) bel ik 's om alles in geuren en kleuren te horen.

Liefs, Ellen

Anoniem zei

Wat zullen jullie blij zijn zeg dat jullie met z'n drieën lekker thuis zijn. Ik vond het GEWELDIG dat ik erbij was toen jullie eindelijk door die deuren van de aankomsthal kwamen. HEEL BIJZONDER!!!! Om nooit te vergeten. Ik hoop dat jullie intussen al een beetje zijn bijgeslapen en heerlijk genieten van jullie kleine meid die nu eindelijk thuis is.
Heel veel liefs van Kaat
p.s. een heel mooi kaartje!!!!

judith_1974 zei

Ook wij vonden het super dat we erbij waren op Schiphol. Een prachtig moment daar bij die glazen wand!! En van dat huiluurtje in het vliegtuig was echt niets meer te merken zeg!!
En toen jullie de deuren door kwamen moest ik wel even slikken hoor. Volgens mij vergeet je dat nooit meer. Over 3 weekjes staan wij daar ook.
Hopelijk went jullie meisje snel aan haar nieuwe leventje hier, maar volgens mij gaat dat wel goedkomen!!

Liefs Frits, Judith en Yinte

Anoniem zei

Marco, Corinne en Esmee,

Welkom thuis in Nederland !!

Geniet van elkaar en neem de tijd rustig aan elkaar en het nieuwe ritme te wennen.

Groeten uit Breda, Margriet

Nancy van Putten zei

Hallo Marco, Corinne en Esmee,

WELKOM THUIS!! Wat een geweldige reis hebben jullie gehad, leuk om alles mee te mogen lezen. Heel herkenbaar sommige dingetjes. Geniet lekker met z'n drietjes en heel veel geluk!!

Groetjes, Nancy van Putten (mama van die andere Esmee)

Anoniem zei

hee familie de bruijn,
wat super om dit zo helemaal te volgen en wat een mooi meisje zeg,
we komen zeker kijken!!
Geniet maar lekker met z'n drietjes.

groetjes Peter, Angela en Mila

Anoniem zei

moet controleren:)

Anoniem zei

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be

Anoniem zei

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]