woensdag 1 augustus 2007

Dag 6: de officiele adoptie


Vandaag moesten we vroeg uit de veren want om 8.40 werden we weer opgehaald om naar het Civil affairs office en the notary te gaan, kortom, om de adoptie volgens de officiele regels rond te krijgen. We hesen ons weer in ons nette pak, bewapend met luiers, flesjes en speeltjes want het kon wel eens lang gaan duren. We waren als eerste binnen dus dat was meegenomen. Na een tijdje werden we naar binnen geroepen en kregen we een soort interview. Nou ja, wat daar voor door moest gaan (vragen zoals hoelang je getrouwd bent en nog meer van dat niveau). Daarna wachten op de notary. Kamertje binnen, weer deselfde vragen ongeveer en weer naar buiten. hadden we ons hier in Nederland nu zo druk om gemaakt?
Eenmaal terug in de lobby van het hotel kregen we als kado onze eerste big smile van Esmee. Ze dacht natuurlijk: eerst die handtekening zetten en dan pas lachen..... Slimme meid.
Na de luch heeft de familie de Bruijn gezamelijk even een dutje gedaan, heerlijk!
We hadden een paar dagen eerder een zwembandje gekocht en die moesten we natuurlijk wel even uitproberen. Esmee in d'r badpakje gehesen en hop, het zwembad in. Leuk dat ze het vond! (zie hierboven)
Lief he?! Het is het zo'n schatje, ze lacht en speelt en vind het erg leuk om op de vingers van mama te bijten....(auw!) We genieten met volle teugen van onze kleine meid, want klein is ze! Nog geen 10 kilo en maat 74 van kleding, de schoenen die we meegenomen hebben zijn een kilometer te groot dus dat wordt ff shoppen voor een stel nieuwe. Ze loopt en rent erop los dus dat is wel nodig.....
Ik heb er een uur over gedaan (echt!!) om deze foto's op deze weblog te zetten dus neem me niet kwalijk als ik er niet zoveel stuur.... Ik ben allang blij dat het lukt!!!


15 opmerkingen:

Anoniem zei

OOOOOHHHHHHH wat is ze mooi zeg. Echt een schatje. Ze vind het wel ontzettend leuk om in het zwembad rond te dartelen zo te zien. Fijn om te horen dat het goed gaat. Ik ben ontzettend blij voor jullie en ik kan niet wachten om jullie samen te zien. Veel liefs van Kaat

Anoniem zei

Wij hebben samen met Kaat gekeken en we zijn zooooo trots, hoe moet dat niet bij jullie zijn. Wat een indrukken voor dat prulleke! Hopelijk krijgen jullie de tijd om lekker samen te genieten. wij spieken een paar keer per dag op de computer om te zien of we er een glimpje van op kunnen vangen. Lieve groeten Wim & Patrice

Anoniem zei

Ha die Marco, Corine en Esmee,

Had niet gedacht dat ik al zo snel een berichtje van je terugkreeg. Heb dinsdagochtend om half 9 aan jullie gedacht en even op de site van jullie mede reisgenoten gekeken en zag dat Liv de waterpokken had. Was alleen erg benieuwd of het met Esmee wel goed ging.
Ben zo blij voor jullie en wat is het toch een schatje zeg. Echt supermooie foto's zeg! Geniet de komende weken van jullie tijd daar en van die prachtige dochter van jullie.

Vele groetjes
Arielle

Ps. Ben al zo superblij om te horen dat het goed met jullie en Esmee gaat.

Anoniem zei

Hallo Corine en Marco,

Gefeliciteerd!
Wat een prachtmeisje!
Nu lekker genieten, maar dat zal vast niet zo moeilijk zijn!

Groetjes!
Ernie, Patrick, Tess en Lynn

Anoniem zei

Yessss eindelijk foto's!! :-) Dat het zo lang duurt met uploaden zeg.... komt misschien door de grote van de foto's? Ze zijn behoorlijk groot namelijk als ik erop klik.
Maar wat een heerlijk meisje zeg!! Geniet er lekker van en hopelijk mogen we nog veel meer van jullie lezen en zien!
Liefs Anja & Edwin

Anoniem zei

hoi marco en corine,

yesssss, eindelijk de foto´s van jullie en esmee uit het verre china.

De receptie van het hotel is blij met ons als regelmatige internetgebruiker...

Een paar keer gekeken vandaag en niets maar nu!!!!!

heel veel geluk met jullie drietjes en geniet ervan!!

doeiiiiiiiii
vincent,bianca en levy.

judith_1974 zei

Wat een snoeppie!!! Wat ontzettend prachtig om te lezen en te zien allemaal. Ik geniet er volop van, laat staan jullie daar in het prachtige China.
Geniet volop van jullie prachtige dochter.

Liefs Frits, Judith en Yinte

Anoniem zei

Hoi Marco en Corine,

Gefeliciteerd met jullie dochter. Nu is ze echt bij jullie. Ik heb Trudy even aan de telefoon gesproken en die vertelde dat het met jullie ook goed gaat. Geniet van alle prachtige momenten en we blijven jullie volgen.

Groetjes van Marcel, Susan en Yue-Lin van de Laar, Waalwijk.

Anoniem zei

Hoi Marco, Corine en Esmee,

We hebben ontzettend genoten van de foto's van jullie als gezin. Eerlijk toegeven, ze was het wachten meer dan waard!! Geniet en weet dat we jullie volgen.

Liefs van Walter en Nancy

Anoniem zei

He Marco en Corine, wat een ontzettend mooi en ontroerend gezicht.
Het is echt een prachtig meisje en ik snap dat jullie ontzettend blij en trots zijn.
Geniet met volle teugen en wij genieten met jullie mee.

Veel liefs Bo, Heidi en Sibo

Anoniem zei

Hallo Marco, Corine en Esmee,

Van harte gefeliciteerd met jullie dochter. Eindelijk in jullie armen om nooit meer los te laten.
Wat leuk om jullie reisverslag te volgen en prachtige foto's (wij zijn zelf 12 juni thuisgekomen met onze 2e adoptiedochter).

Geniet van elkaar en van deze reis.

Groetjes, Ton en Hilde
papa en mama van Lyna en Yindi
www.hilton-twello.tk

Anoniem zei

Hallo kersverse ouders,

we waren ook even benieuwd naar jullie overdracht van jullie mooie dochter.
Wat een mooi meisje is het ook zeg. Van harte gefeliciteerd en we willen jullie nog een hele mooie verdere reis met jullie dochter toewensen.

Groeten Arris en Liesbeth van der Klift.
(via vrienden van Rob en Leonie)

Anoniem zei

wat een schatje!!! en wat lekker dat jullie kunnen zwemmen. echt een heel leuk gezicht
geniet er lekker van!

gr karen

Anoniem zei

Hoi hoi,

Wat een mooi meiske is jullie dochtertje zeg... Al dat lange wachten lijkt nu niets als je haar in jullie armen hebt gesloten...
Geniet van alles en vooral van haar en wij wensen jullie heel veel geluk toe...

Marcel & Anita

Meiling LID 30-06-2006
www.marcel-anita.tk

Anoniem zei

Ja, waarschijnlijk dus het is